Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhunska 'kompzicija'

Ovo niste očekivali: BMW i Steinway u suradnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U suradnji s tvrtkom Steinway & Sons, poznatim proizvođačem pianina i koncertnih klavira, BMW Individual predstavlja personalizirani paket za Seriju 7 pod nazivom '7 Series Composition', koji je inspiraciju za novi paket opreme pronašao u crno-bijelim tipkama tog glazbenog instrumenta

Jedinstven paket opreme može se naručiti isključivo u crnoj ili bijeloj boji s troslojnim završnim lakom. Zlatni detalji i posebni 20-inčni kotači ono su što karakterizira vanjski izgled.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Željezna lady Nje se boje čak i Apple i Google: U Hrvatskoj boravi žena koja je bila inspiracija za seriju Borgen Slika nije dostupna Novi flagship BMW razmatra mogućnost lansiranja serije 9 Coupe?

Putnička kabina presvučena je u 'merino' kožu (kontrastno crne ili bijele boje, drugim riječima ako je unutrašnjost crna, onda je karoserija bijele boje), na podovima su tepisi su od janjeće vune, s unutarnje strane krova je alcantara koža, a logotip Steinway & Sons može se naći na mnogo detalja poput naslonjača za glavu, pretinca za rukavice i slično. Za ovu prigodu odabran je ActiveHybrid 7 model koji sa 465 KS i 700 Nm nudi i vrhunske perfomanse (4,9 sec do 100 km/h, max brzina 250 km/h).

Kao dio ekskluzivne suradnje čiji će se rezultati moći vidjeti sljedeće godine, njemački proizvođač automobila sa sjedištem u Münchenu, BMW, bit će sponzor međunarodnog natjecanja glazbenih talenata koje organizira tvrtka Steinway & Sons, s ciljem promoviranja i poticanja mladih glazbenika na nacionalnoj i internacionalnoj razini.

Svjetski poznata tvrtka za izradu klavira s tvornicama u Hamburgu i New Yorku godinama već surađuje sa službenim zastupnicima Steinway & Sons klavira u svrhu promoviranja klavirskih natjecanja za djecu i mlade do 17 godina starosti.

Natjecanja su vrlo prestižna i već su donijela međunarodno priznanje mnogim umjetnicima. Još jedan od načina na koje ova tvrtka potiče mlade glazbene talente je i Međunarodni Steinway Festival koji se održava u Hamburgu svake dvije godine.

Festival spaja pobjednike klavirskih natjecanja iz devet zemalja u kojima se trenutno održavaju natjecanja. Vrhunac ovog događaja je festivalski koncert koji svim pijanistima pruža priliku da pokažu svoje vještine i iskustvo u koncertnoj atmosferi pred velikom publikom bez uobičajenih pritisaka natjecanja.

Već gotovo 40 godina posvećenost kulturi na međunarodnoj razini jedan je od ključnih elemenata BMW-ove korporativne komunikacije. BMW Grupa sudjelovala je u više od 100 kulturnih događanja diljem svijeta, a posvećenost ove tvrtke u kulturnoj sferi svijeta oduvijek je bila vođena temeljnom idejom očuvanja apsolutne slobode stvaralačkog potencijala, što je ujedno i preduvjet za inovativna umjetnička djela kao i za inovacije u uspješnim komercijalnim poduzećima.

Sudjelovanje BMW Grupe u kulturnim događanjima usmjereno je na suvremenu umjetnost i glazbu te arhitekturu i dizajn.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene