Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motori i skuteri

Otvoren najveći moto salon u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli je tjedan tvrtka AF Motori, ovlašteni prodavatelj za Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia i Moto Guzzi, svečano otvorila novi prodajni salon na adresi Furićevo 17 na Viškovu.

'Lokacija je na samom ulazu u Viškovo, na jednoj od najprometnijih cesta Rijeke, tako da će vrlo brzo znati svi za nju', rekao nam je Andrej Brozina, iz AF Motora. Sa 340 kvadratnih metara, riječ je o jednom od najvećih moto salona u Hrvatskoj, u sklopu kojeg se nalazi i ovlašteni servis.

Pročitajte i ovo Ilustracija Spor Berlina i Bruxellesa Napokon sporazum: Njemačka i EK dogovorile se oko motora s unutarnjim izgaranjem Slika nije dostupna Uzrok nepoznat U Splitu usred noći 26-godišnjaku su izgorjela tri motocikla

Tvrtka nudi skutere, motocikle i moto opremu od 2003 godine. Sve je počelo zastupstvom Aprilije no sade je ponuda proširena na brojne modele Piaggio grupacije. 'Popularnost je velika. To su vrh marke, poznate u cijelom svijetu, ovdje su popularne jako, a i izbor je daleko najveći na tržištu, znači od najjeftinijeg do najekskluzivnijeg, sve na jednom mjestu', ističe Brozina.

Uz atraktivne hostese i zabavan program predstavljena je široka paleta vozila Piaggio Grupacije, dok je zvijezda večeri bio novi supersportski motocikl Aprilije, model RSV 4 R.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene