Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova Mazda 6 otkriva svoje adute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon par 'teasera' koji su se našli na Internetu Mazda je objavila par službenih fotografija treće generacije Mazde 6 u finalnom proizvodnom obliku.

Željno iščekivana nova Mazda 6 biti će predstavljena na Moscow International Automobile Salonu ovog mjeseca a prvi koji će imati priliku vidjeti novu generaciju Mazde 6 biti će predstavnici tiska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Redizajnirano vozilo biti će drugi Mazdin model koji će u potpunosti koristiti SKYACTIV® TECHNOLOGY, proizvođačeva tehnološka rješenja kojima je cilj smanjenje potrošnje goriva i istovremeno poboljšanje performansi moguće zahvaljujući lakoj konstrukciji i redizajnu motora, prijenosa, šasije i karoserije.

U ruskoj prijestolnici Mazda će predstaviti limuzinu posebno namijenjenu ruskom tržištu sa SKYACTIV-G 2.0-litrenim benzinskim motorom uparenim sa SKYACTIV-Drive 6-stupanjskim automatskim mjenjačem. Vozilo će također biti opremljeno s tzv. ''i-ELOOP'' sustavom, prvim takvim na svijetu sustavom regenerativnog kočenja. U stvarnim voznim uvjetima koje karakterizira često ubrzavanje i kočenje, spomenuti i-ELOOP (Intelligent Energy Loop) smanjuje potrošnju vozila i do 10 posto.

Više informacija o najnovijoj generaciji Mazde 6 biti će objavljeno tijekom konferencije za tisak u srijedu, 29. kolovoza a cjelokupna ponuda modelske linije Mazde 6 biti će premijerno predstavljena krajem rujna na Paris Motor Showu 2012.

Na kojim će se tržištima pojaviti nova modelska linija Mazde 6 i što će konkretno biti u ponudi za pojedinačna tržišta biti će objavljeno nešto kasnije. Do tada, pogledajte par fotografija i teaser video i procijenite sami što donosi nova generacija Mazde 6. Nama izgleda fenomenalno za razliku od prošle generacije!

 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene