Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljeni brojni noviteti

Najveći europski autosalon u Parizu dokaz da krize više nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Parizu je otvoren najveći ovogodišnji europski auto salon, Mondial de l Automobile. Prema viđenom, možemo samo zaključiti kako je auto industrija pobijedila krizu.

Domaćini su, očekivano, predstavili brojne novitete. Peugeot 508 je novi kralj lavova i odmah je predstavljen kao limuzina i karavan. Naglasak je na luksuzu, ali i na ekologiji jer kasnije dolazi i hirbidni dizelski motor predstavljen u modelu 3008 Hybrid 4.

Pročitajte i ovo Pet dobrih razloga zbog kojih bi vaš idući automobil trebao biti električni - 20 Pokrovitelj Citroen Nema mjesta dilemi: Pet dobrih razloga zbog kojih bi vaš idući automobil trebao biti električni Slika nije dostupna Obilje novosti [SALONI] Međunarodni salon automobila u Parizu 2014.

Citroen je predstavio novu generaciju modela C4. Po uzoru na C3, i napadač na Golfa i Astru sada dolazi s kvalitetnijom kabinom ali i nešto smirenijim vanjskim dizajnom. Tko želi više stila i luksuza, trebao bi se zagledati u novi DS4. No, taj šminker u salone stiže nakon proljeća.

Jedna od najvećih ne-francuskih zvijezda svakako je novi Passat. Po svemu bolji, ali ne i skuplji od prethodnika, novi Volkswagen u salone stiže već u studenome. Mercedesov CLS je prava dizajnerska poslastica i jedan od automobila koji je na salonu izazivao najviše interesa, a suprotstavit će mu se Audi A7 i BMW serije 6, barem dok ne stigne Gran Coupe.

Jedan od najekstremnijh automobila predstavio je Lamborghini. Ime mu je Šesti element, a prema tehnologiji može se mjeriti s NASA-inim letjelicama. Salon traje do 17. listopada, a cijena karte iznosi 12 eura za odrasle i dvostruko manje za studente i maloljetnike.  Ovo je bio tek dio noviteta jer vas opsežan izvještaj, sa samog mjesta događaja, očekuje već u slijedećoj emisiji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene