Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi električni pogon

Mitsubishi predstavio konceptni eX

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tokijskom će auto salonu krajem ovog mjeseca premijeru imati novi mitsubishijeva studija kompaktnog crossovera pod nazivom eX.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova generacija pogonskog sklopa Mitsubishi za Ženevu najavio novi koncept Slika nije dostupna Opasni propust Jeste li provjerili zračni jastuk svog japanskog automobila?

Radi se o automobilu s kojim ovaj proizvođač najavljuje dizajn svojih budućih modela, no i o vozilu opremljenom s novi električnim pogonskim sklopom.

Za sada nije poznato o kakvom se točno električnom sustavu radi, a proizvođač navodi samo kako je riječ o "sljedećoj generaciji" stalnog električnog pogona na sva četiri kotača. Također, eX dolazi i sa novim sigurnosnim sustavima te sustavom autonomnog upravljanja, o kojem će također više informacija biti dostupno vjerojatno nakon premijere.

Vanjski je dizajn u osnovi novi korak u razvoju tzv. Dynamic Shield teme koji rezultira još dinamičnijim i modernijim izgledom s mnogim detaljima, dok je unutrašnjost pojednostavljena. Eksterijer i interijer bi trebali ostvariti značajan utjecaj na sljedeće generaciju mitsubishijevih vozila.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene