Obavijesti Video Pretražite Navigacija

MINI Cooper – dodatak za ljetnu uživanciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što dobijete ako spojite ultimativnu ljetnu okolinu sa zabavnim, 'cool' brandom koji je spreman na igru? Dobijete 'luftmadrace' u obliku MINI Cooper kabrioleta u pravoj veličini, igračke za plažu koje će vjerojatno biti jednako zabavne odraslima i djeci.

Dobra marketinška agencija je ona koja uvijek smisli nekakve jedinstvene i upečatljive ideje kako bi zadržala interes kupaca za određeni proizvod.

Jedna takva je i 'Access Agency' među čijim klijentima se nalazi i MINI. Ekipa iz agencije 'Access' već je odradila jedan uspješan posao za MINI u obliku MINI Indoor Drive-in kina za novi Countryman u Italiji.

Ekipa iz agencije zna da je predznak koji se veže uz MINI automobile 'zabava', a obzirom da je vrhunac ljetne sezone, dizajnerski tim osmislio je koncept koji savršeno odražava tu filozofiju – luftiće u obliku MINI Cooper kabrioleta!

MINI luftići izuzetno su svestrani što se tiče njihove promotivne i zabavne uloge. Mogu se koristiti na plažama tijekom ljeta, a u ponudi će biti i vožnja MINI luftićem koje će vući motorni brodovi ili skuteri.

Mogu se koristiti kao masivni 'baloni' iznad prodajnih salona, zatim za promotivne aktivnosti na otvorenome, i još mnogo toga. A ako niste sportski ili avanturistički tip, mogu se jednostavno koristiti kao ukras.

Novi dodatak za plažu zapravo je prevelik za obične bazene, ali je zato savršen za pješčane plaže gdje nema šanse da prođete neviđeni ako se pojavite s nečim ovakvim, pa makar iz šale.

Prodaja kreće za 10-tak dana po cijeni od 300 dolara (cca. 1.550 Kn). Nadamo se da ćemo uskoro vidjeti hrpu velikih MINI luftića i na jadranskim plažama!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene