Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Über luksuzni SUV

Mercedes priprema Maybach SUV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maybach se tek nedavno vratio na tržište s modelom Mercedes-Maybach S600, no šefovi u Daimleru već razmišljaju o širenju ponude s ovom značkom i imenom.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trend koji neće proći Mercedes-Benz želi još crossover modela Slika nije dostupna Luksuz za oko 500.000 Eura Mercedes-Maybach predstavio novi Pullman

S obzirom kako u svijetu automobila trenutno najveću popularnost uživaju SUV/crossover modeli za očekivati je kako će se ime Maybach uskoro naći na jednom od te vrste automobila iz mercedeosve ponude.

Također, valja spomenuti kako konkurenciju poput Range Rovera i Porsche koji su već prisutni na tržištu, ali i činjenicu kako će se SUV segmentu uskoro pridružiti Bentley s modelom Bentayga, a uskoro će konačnu odluku o ulasku u ovaj segment odlučiti i Rolls-Royce. Ne zaboravimo niti na lamborghinijev Urus.

Stoga ne treba čuditi kako je na pitanje hoće li se Mercedes uključiti u SUV segment s imenom Maybach, šef Daimlera Dieter Zetsche odgovorio kako "najvjerojatnije hoće". Najbolji kandidat za takvo nešto je dakako GL, odnosno GLS, s obzirom da se radi o modelu koji čini vrh trenutne mercedeosve SUV ponude.

Drugim riječima Maybach GLS se čini gotovo neizbježnim.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene