Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S klasa s vjetrom u kosi

Mercedes-Benz najavio S klasu Cabriolet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes je objavio skicu svog novog kabrioleta koji će premijerno nastupiti sredinom idućeg mjeseca na frankfurtskom auto salonu.

 

Pročitajte i ovo PR MERCEDES VANS Snažan i pouzdan partner za sve vrste cestovnog prijevoza Slika nije dostupna INSIDER Imperija uzvraća udarac – detaljni popis Mercedes-Benz modela do 2020. godine

Riječ je o novoj izvedbi S klase koja će postati prvi mercedesov kabriolet sa četiri sjedala iz tzv. flagship linije još od 1971.

S klasa Cabriolet (A217) će biti opremljena električno sklopivim višeslojnim platnenim krovom s relativno velikim stražnjim staklenim prozorom. Dizajn krova će podsjećati na krovnu liniju modela S klase Coupe, no stražnji će kraj biti nešto duži te nešto drugačijeg oblika, a sve zbog potreba prostora za spremanje sklopljenog krova.

Oprema i motorizacija će većinom biti preuzete iz Coupea, a u ponudi bi se trebali naći i S63 te S65 verzije. Pogon će standardno biti na stražnje kotače, dok će kupcima uz nekoliko motora biti ponuđen i 4Matic sustav pogona na sva četiri kotača.

Tzv. online premijeru možemo očekivati vrlo skoro.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene