Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mercedes-Benz C-klasa. Onakva kakvu želite.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Želite li novi poslovni automobil sada je pravo vrijeme za odluku. Legendarna Mercedes-Benzova C-klasa od sada je upravo onakva kakvu želite.

Automobili Škojo, ovlašteni distributer Mercedes-Benz vozila za Hrvatsku, pripremili su akciju u kojoj cijena C-klase kreće već od 31.990 EUR (s uključenim PDV-om).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obiteljska elegancija [TEST] Mercedes-Benz CT 220 BlueTEC Avantgarde Slika nije dostupna Nova E klasa

Mercedes-Benz C-klasa sa svojim dinamičnim izgledom dodaje notu sportskog karaktera i novu dimenziju inače klasičnoj manjoj poslovnoj limuzini. Sigurnosni elementi su, kao i uvijek u Mercedesu, mnogobrojni, a serijska oprema uključuje i dvozonski automatski klima-uređaj, putno računalo, mp3 kompatibilan CD radio i kotače od lakog metala.

Model C 200 CDI ima motor snage od 136 KS a prosječna kombinirana potrošnja kreće se oko 5 litara, dok se u C 220 CDI, sa sličnom potrošnjom, nalazi motor snage 170 KS. Cijena C 200 CDI kreće od 31.990 EUR, a C 220 CDI već od 34.900 EUR s uključenim PDV-om. Više informacija o ovoj akciji i ostalim Mercedes-Benz modelima možete dobiti u svim salonima Automobila Škojo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene