Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lancia Delta zategnula bore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lancia je izbacila detalje o novoj generaciji Delte netom pred lansiranje modela u prodaju koje je zakazano za sljedeći mjesec.

Narudžbe se već zaprimaju a prvi primjerci nove Lancie Delte u prodaju stižu sljedeći mjesec. Unaprijeđena i osuvremenjena, nova generacija kompaktnog modela iz Lancie donosi brojne stilske promjene koje će zadovoljiti kupce koji traže stil i osobnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KLASIK Jeste li ih vidjeli? Ovi su se automobili dobro prodavali, a onda su nestali! Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima

Izvana je nova Delta dobila pomalo agresivniji izgled zahvaljujući ugradnji bočnih pragova i redizajniranim branicima u boji karoserije ali i dodatku duplih ispušnih cijevi (sa nekim motorima). U ponudi će biti i nova boja karoserije, Grey Anthracite, koja će uz ostalih 11 boja u ponudi od kojih su 5 dvobojne varijante ponuditi nešto za svačiji ukus. Ne treba zaboraviti ni sjajno crno krovište.

Interijer će također biti moguće prilagoditi vlastitom stilu i osobnosti. Cjelokupna unutrašnjost općenito je osuvremenjena u odnosu na prijašnju generaciju te donosi sjajno crne elemente na središnjem grebenu poput rubnika otvora zraka ali i elemente izvedene u mat crnoj boji poput umetaka na upravljaču, instrumentnoj ploči, gumbiju i ukrasnih elemenata na središnjem grebenu.

Da bi nova generacija kompaktnog gradskog automobila iz Lancie bila doista pravi suputnik kroz život, nova Delta može se pohvaliti s najprostranijim stražnjim sjedalima u klasi. Stražnja sjedala također se mogu preklopiti ili nagnuti do 25 stupnjeva čime se dodatno povećava ionako velikodušna zapremnina prtljažnog prostora sa 380 litara na 465 litara dok se potpunim preklapanjem stražnjih sjedala zapremnina prtljažnika povećava na maksimalnih 760 litara. Sjedala se mogu pomaknuti i prema unatrag i ukositi za što veći komfor i opuštanje. Lancia Delta jedini je automobil u klasi koji nudi mogućnost prilagođavanja nagiba i položaja stražnjih sjedala.

Kako vam se dopada Lancia Delta HF Integrale za moderna vremena?

Lancia će novu Delte ponuditi s tri pogonska agregata pri čemu posebno valja istaknuti LPG verziju. Delta Turbo LPG verzija je nove generacije Delte posebno orijentirana ka onima koji razmišljaju o svom ekološkom otisku. Prema načelu 'Bi-fuel.Be Ecochic', Delta Turbo LPG pruža inovativan koncept koji je ''ekološki prihvatljiv'' ali istovremeno bogato opremljen, cjenovno pristupačan, dovoljno kompaktan za gradsku upotrebu ali prostran, živahan ali nizak potrošač.

Lancia Delta Turbo LPG Ecochic je opremljena 1.4-litrenim Turbo motorom sa 120 KS čije su performanse i operativni troškovi u rangu sa sličnim agregatima u drugim vozilima ove klase. Pogonski agregat malog obujma ipak nudi živahne performanse. S maksimalnom snagom od 120 KS dostupnom pri 5.000 o/min i maksimalnim okretnim momentom od 206 Nm dostupnim pri 1.750 o/min, Ecochic verzija nudi maksimalnu brzinu od 195 km/h te ubrzanje od 0-100 km/h za 9.8 sekundi.

Od ostalih agregata u početku prodaje tu su 1.6-litreni MultiJet motor sa 105 KS te 1.6-litreni MultiJet sa 120 KS. Kasnije se još očekuje 1.8 DI Turbo sa 200 KS te 1.9 twin-turbo MultiJet sa 190 KS.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene