Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pristupačni sportaš

Kia - Globalni sportski model stiže do kraja ovog desetljeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Kije stiže vijest kako će do kraja ovog desetljeća na tržište stići "pravi" sportski model koji će se prodavati širom svijete te koji će za "prihvatljivu cijenu" svojim kupcima ponuditi odlične performanse i zabavu za upravljačem.

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Rakete i tenkovi Dvije europske zemlje šalju vojnu pomoć Ukrajini: "Odlučili smo dati sve preostale sustave Stinger" Slika nije dostupna Vraća se Supra? Toyota potvrdila novi sportski model

Podsjetimo, Kia je do sada predstavila nekoliko sportski nastrojenih studija, između ostalog i GT4 Stinger koji se nalazi na priloženim slikama, no za sada ih nije slijedio niti jedan produkcijski model.

Sada dakle doznajemo kako bi se to trebalo promijeniti do 2020. i navodno će se raditi o tzv. samostalnom vozilu, koje neće preuzimati glavne komponente od drugih modela iz ponude.

Dodajmo još i kao su u Kiji potvrdili da spremaju konkurenta nissanovom modelu Juke, odnosno crossover B segmenta te da je najbolja najava za taj automobil konceptni Niro iz 2013, a nasljednik Picanta će stići 2017.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene