Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako Renault zamišlja gradsku limuzinu za daleka tržišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Renault je odlučio proširiti gamu vozila namijenjenu za indijsko tržište uvođenjem nove Renault Scale.

S uvođenjem Scale, Renault će tako u Indiji biti zastupljen u svim klasama automobila s proizvodima posebno projektiranim i izrađenim za potrebe indijskog tržišta. Scala tako učvršćuje položaj francuskog brenda u Indiji nudeći najviši status i komfor u klasi pri pristupačnoj cijeni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povoljna prostranost [TEST] Dacia Lodgy 1.5 dCi Stepway Prestige Slika nije dostupna Nakon Renault Megana stižu i osvježeni Scenic i Grand Scenic

''Lansiranjem Scale, Renault India ispunio je svoje obećanje da će u manje od 18 mjeseci lansirati 5 proizvoda i otvoriti mrežu od 100 zastupništava diljem Indije do kraja 2012. godine,'' rekao je Marc Nassif, upravni direktor Renaulta India.

U klasi gradskih limuzina (A3 Premium na indijskom tržištu), Renault Scala nudi dizajn koji bi trebao odisati statusom i elegancijom uz kromirane dodatke na rešetci hladnjaka i kromirane ručke vrata, 15-inčne alu-naplatke i dvobojni stražnji branik.

Renault je posebnu pažnju posvetio da vozač ali i putnici uživaju u maksimalnom komforu obzirom da u Indiji vlasnici koji tipično posjeduju ovakvo vozilo često imaju vozača. U unutrašnjosti, Scala nudi najprostraniji interijer u klasi, visoku kvalitetu izrade, kožne presvlake i dva držača za čaše na naslonjaču za ruke na stražnjim sjedalima za povećan komfor u vožnji.

Renault Scala na indijsko tržište dolazi prilično bogato opremljena čime Renault želi iskazati namjere da zauzme velik komad tržišta vezano za višu klasu vozila ali i pokazati indijskim kupcima neke tehnološke inovacije poput automatske klime s ventilatorima u stražnjem dijelu, električki podesivim i sklopivim vanjskim bočnim retrovizorima, višefunkcionalnim Smart Key ključem, Start/Stop funkcijom i kontrolama audio sustava na upravljaču vozila.

Renault Scala dolaziti će i sa nizom sigurnosnih funkcija poput dvojnih zračnih jastuka za vozača i suvozača, ABS-om s EBD-om, te naravno, maglenkama.

Renault Scala od trenutka uvođenja na tržište biti će dostupna s benzinskim i dizelskim motorom. Dizelska varijanta koristi pouzdan i ekonomičan 1.5 dCi K9K motor sa 86 KS dok benzinac pod poklopcem ima 1.5 16V motor sa 99 KS. Renault Scala dolaziti će u tri tipa ili paketa opreme a u prodaju kreće već ovog mjeseca.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene