Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jay Kay se počastio zelenim LaFerrari modelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pjevač grupe Jamiroquai, Jay Kay, nedavno je kupio novi LaFerrari i to u upečatljivoj zelenoj boji kojeg je malo izveo na zrak na Goodwood Festival of Speed eventu u Velikoj Britaniji.

Nagađanja da je Jay Kay naručio LaFerrari kruže još otkad je popularni pjevač i pasionirani ljubitelj sportskih automobila, šešira i lijepih žena posjetio Maranello i razgledao novi hiperautomobil još prije godinu dana. Ono što nitko nije očekivao jest da bi mogao naručiti automobil u zelenoj boji oko koje su mišljenja podijeljena iako je teško da bi boja karoserije mogla uništiti izgled automobila poput LaFerrarija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 1050 KS Ferrari predstavio FXX K Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Inače vlasnik Ferrari Enza i pasionirani ljubitelj Ferrarija i kolekcionar automobila, ovaj nagrađivani britanski glazbenik i frontmen acid jazz benda Jamiroquai uvijek je dobrodošao u sjedištu talijanskog luksuznog brenda u Maranellu.

Tu je priliku iskoristio da osobno razgleda LaFerrari i njegove ''karakteristike koje ga čine jedinstvenim u svijetu, točnije tehnološke inovacije, performanse, futuristički dizajn i poseban osjećaj koji pruža u vožnji.

Kao što je to bio slučaj prošli put kad je Jay Kay posjetio Maranello, i ovoga puta glazbenika je dočekao sam predsjednik Ferrarija, Luca di Montezemolo. Kay je također proveo neko vrijeme u Atelieru Ferrari gdje se pobliže upoznao s najnovijim personalizacijskim opcijama.

Možemo samo zamisliti kakav je to osjećaj kad sjedite u uredu i birate materijale i boje za svoj novi LaFerrari, jedan od 499 primjeraka, ali ono što je sigurno jest da je Jay Kay doista pravi sretnik.

Upoznajte savršenstvo - LaFerrari (velika foto galerija)

Umjesto da se odluči za neku od tradicionalnih Ferrarijevih boja poput crvene, crne ili žute, osebujan glazbenik odlučio se za vrlo napadnu zelenu boju. Čini se da Jay Kay posebno voli zelenu boju obzirom da posjeduje i jedinstveni 330 GT Shooting Brake by Vignale u istoj nijansi zelene boje. Zeleni LaFerrari u garaži glazbenika smjestiti će se vjerojatno pored crnog Enza koji, pogađate, ima zeleni interijer.

U videu koji možete pogledati u nastavku, Jay Kay objašnjava da je odabrao automobil u zelenoj boji jer je želio da bude jedinstven. Boja je nijansa zelene s talijanske zastave a on smatra da izgleda doista izvrsno, pogotovo u kombinaciji s crvenim stražnjim svjetlima.

Koliko god se nekome svidjela ova zelena boja ili ne, Jay Kay očigledno uživa u njemu a nedavno je iskušao automobil i na poznatoj Goodwood Hill utrci.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene