Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad gepek postane hauba

FOTO: Naopaki automobili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šta bi se dogodilo automobilima da im jednostavno zamjenimo prednji i stražnji kraj. Ako ništa drugo barem bi se dobro nasmijali. Upravo to su napravili dečki s foruma Final Gear.

Na Facebook stranici jednog stranog auto portala, kao fotografija dana, nedavno je izabrana fotka istog karaktera (zamjenjen prednji kraj automobila sa zadnjim) i upravo to je bilo dovoljno da ekipa s Final Geara ovu ideju razvije u pravi projekt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na forumu na bledu Plenković o arbitraži sa Slovenijom i optužnici protiv hrvatskih pilota: "Za nas to ne postoji" Plenković na Bledu panel na Bledu Plenković o prešutnim minusima: "Imat ćemo uži kabinet Vlade. Ako bude potrebno, sastat ću se s predsjednicima uprava banaka"

Osnovna postavka je bila vrlo jednostavna. Otvorite Photoshop, izrežite krov automobila, zaokrenite ga i zalijepite natrag na automobil. Što ćete dobiti? Malo zabave u najmanju ruku!

U galeriji vam donosimo sve što je napravila ekipa s Final Geara. Neki automobili izgledaju čudno i možda dosadno, a neki su nas radovi stvarno nasmijali do suza. Vjerujemo da ćete u svim njihovim radovima naći nešto zanimljivo i smiješno!!!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene