Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najava nove limuzine

BMW predstavio Compact Sedan Concept

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BMW je na auto salonu u kineskom Guangzhou predstavio novu studiju pod nazivom Compact Sedan Concept, a riječ je o konceptu s kojim Bavarci izravno najavljuju dolazak istovrsnog produkcijskog automobila. Drugim riječima, BMW će uskoro lansirati limuzinsku verziju serije 1, odnosno serije 2.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potrošnja nevjerojatnih 0.9 l/100 km! XL1 – Štedljivo čudo iz Volkswagena Slika nije dostupna Samo za Amerikance Honda predstavila Civic coupe i sedan koncepte

Konceptni je model opremljen posebnom Liquid Metal Bronze bojom, a ističe se sportski nastojen prednji kraj s LED svjetlima, jedinstvenim otvorima za zrak, istaknuti su lukovi blatobrana i aluminijski okviri prozora kao i novi retrovizori, dok sliku zaokružuju 20-colni kotači. Svakako vrijedi spomenuti istaknute bočne linije te tzv. soft-touch ručke na vratima.

Interijer, u koji se mogu smjestiti četiri osobe, u osnovi slijedi već poznate linije ostatka BMW-ove ponude, no dolazi s određenim konceptnim značajkama. Karakterizira ga preglednost, jednostavnost linija te upotreba kvalitetnih materijala poput drveta, aluminija, Nappa kože i sl, a tu je i bogata infotainment oprema čije središte čini 8,8-inčni zaslon.

Za sada nema informacija o tehničkim značajkama ovog automobila, no svakako se temelji na IKL platformi te bi produkcijsku izvedbu trebali pokretati 3 i 4-cilindrični motori. Također, vjeruje se kako će standardne izvedbe imati pogon na prednje kotače, dok će se u opciji biti dostupan i pogon na sva četiri kotača.

Za sada nije poznato točno kada bi ovaj model trebao biti lansiran te na kojim će sve tržištima biti dostupan.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene