Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moguća serijska proizvodnja

Bentley predstavio EXP 10 Speed 6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bentley je na ženevskom auto salonu predstavio konceptni model EXP 10 Speed 6 koji bi se u skoroj budućnosti mogao naći i u serijskoj proizvodnji. Naime, iz Bentleya su dali naslutiti kako bi ovaj model mogao postati osnova nove linije, no te izjave nisu slijedili nikakvi konkretni datumi.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeni mladići Pala trojica dilera u Splitu i na Hvaru, zaplijenjeni marihuana, speed i digitalne vage Slika nije dostupna Istraga u tijeku Velika zapljena droge u BiH: Pronađeno više od 7000 tableta ecstasyja i 10 kilograma speeda

Naime, iz Bentleya su dali naslutiti kako bi ovaj model mogao postati osnova nove linije, no te izjave nisu slijedili nikakvi konkretni datumi.

Nadalje, proizvođač ga opisuje kao automobil koji će zahvaljujući naprednim pogonskim tehnologijama, vrhunskoj izradi te materijalima "redefinirati segment sportskih dvosjeda".

Nažalost, Bentley nije htio otkriti pojedinosti o njegovom pogonskom sklopu te performansama i tehničkim osnovama, no što se dizajna tiče očit je obiteljski utjecaj modela poput Continentala GT, no ženevska studija ostavlja sportskiji dojam, dimenzijama je nešto manja i sl.

Profinjena sportska elegancija vanjštine se nastavlja u bogato opremljenom interijeru kojim dominiraju vrhunski materijali, mnogi ukrasi te 12-inčni zaslon osjetljiv na dodir koji čini središnji dio infotainment sustava.

U svakom slučaju čini se kako bi bentleyea budućnost trebala biti svijetla.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene