Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni mladići

Pala trojica dilera u Splitu i na Hvaru, zaplijenjeni marihuana, speed i digitalne vage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više vrsta droge zaplijenila je policija u tri odvojena slučaja u Splitu i na Hvaru te uhitila trojicu mladih 'dilera', doznaje se u splitskoj policiji.

Kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom pokrenuto je nakon što je 18. rujna u Splitu zatečen na ulici s drogom. Uz 216 grama speeda i 382 grama marihuane kod sebe je imao i dvije vage za precizno mjerenje, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

U drugom slučaju hvarski policajci u Jelsi su zatekli 23-godišnjaka sa šest paketića u kojima se nalazilo ukupno 50,16 grama marihuane. Odmah je uhićen i daljnjim kriminalističkim istraživanjem u stanu kojeg koristi pronađeno je još 311,28 grama marihuane, jedan joint i digitalna vaga.

Dan kasnije, 19. rujna, u Starom Gradu su prilikom zalijevanja dvije stabljike marihuane (visine 150 i 180 centimetara) policajci zatekli 25-godišnjaka, a u njegovoj kući pronađeno je još 107 grama marihuane.

Nakon provedenih kriminalističkih istraživanja protiv svih osumnjičenika policija je podnijela kaznene prijave.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene