Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jug i Šibenik izborili Ligu prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vaterpolisti Juga CO i Šibenika NCP plasirali su se u Euroligu osvojivši prva mjesta na svojim kvalifikacijskim turnirima i to sa stopostotnim učinkom od pet pobjeda iz isto toliko nastupa.

U dvoboju posljednjeg, 5. kola u Duisburgu Jug CO je svladao ruski Sintez iz Kazana sa 12-8, dok je Šibenik NCP u Egeru sa 8-6 svladao rumunjsku CSM Oradeu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ždrijeb Lige prvaka: Jug izvukao tešku grupu Slika nije dostupna Pro Recco slavio tek nakon produžetaka, Jug bio na rubu senzacije

Druga mjesta iza naših predstavnika, koja također vode u Euroligu, osvojnile su momčadi crnogorske Budvanske Rivijere i mađarskog ZF Egera.

>> Raspada se zlatna vaterpolska reprezentacija

Vaterpolisti Mornara BS i Primorja EB također su bili uspješni. Osvojili su prva mjesta na svojim kvalifikacijskim turnirima Kupa LEN, te se tako plasirali u drugu fazu natjecanja. Mornar je u posljednjem, 3. kolu skupine C koja se igrala na plivalištu na Poljudu svladao slovačke Košice sa 19-6, dok je Primorje u posljednjem dvoboju skupine A u Istanbulu u izravnom dvoboju za prvo mjesto svladalo domaći Galatasaray sa 13-10.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene