Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Olimpijskom selu sve manje sporta i besplatnih kondoma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrivanja prednosti internacionalne ljubavi, iskušavanje jednog od 100.000 kondoma koliko je podijeljeno u olimpijskom selu ili samo uživanje u zabavi nešto je što sportaši koji su odsjeli u selu mogu raditi dok se ne natječu. Manje od tjedan dana do kraja sportaši u olimpijskom selu dijele se u dvije skupine - u one koji su se već natjecali i one koji nisu.

Prva skupine međutim vrši sve veći pritisak na drugu skupinu koja gleda kako Selo polako gubi fokus na sport te postaje prava eksplozija hormona.

Pročitajte i ovo Rusi slučajno bombardirali vlastito selo uništene kuće VIDEO/FOTO Rusi slučajno bombardirali vlastito selo: "Došlo je do abnormalnog pražnjenja spremnika oružja" Ilustracija Obrana sela Krave u Francuskoj odsad mogu slobodno mukati, a dozvoljeni su i "mirisi" sela

"Vidite sve više parova, ljudi se sve više povezuju", izjavio je jedan meksički odbojkaš koji se više ne natječe. "A neumorni su Rusi, Slovaci i Česi", dodao je.

U četiri tjedna koliko je otvoreno, Selo je vidjelo oko 16.000 sportaša i trenera iz cijelog svijeta. Mladi i snažni muškarci i žene, puni energije, došli su u Peking tražeći uspjeh koji samo neki mogu ostvariti. Ali su zato drugima na raspolaganju druga postignuća.

"Imate 16.000 sportaša u Selu i vrlo je vjerojatno da će se nekom sportašu svidjeti neka sportašica, a to će voditi prema seksu", rekao je Jeroen Sluitjer, nizozemski bejzbol igrač.

Priča o besplatnim kondomima za sportaše vrti se od Igara u Barceloni 1992. kada su prvi put podijeljeni u sklopu kampanje protiv AIDS-a.

U Sydneyu 2000. godine lokalni list "Morning Herald" objavio je kratku priču koja nalikuje na mit - navodno ih je od 100.000 ostalo svega 30.000 pa su organizatori Igara odlučili podijeliti još 20.000.

Više o svemu na olimpijske.dnevnik.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene