Obavijesti Video Pretražite Navigacija

OI: Hamm ipak neće braniti zlato u višeboju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olimpijski pobjednik u višeboju iz Atene, američki gimnastičar Paul Hamm ipak neće u Pekingu braniti svoj naslov jer se nije uspio dovoljno oporaviti od loma desne ruke kojega je zadobio 22. svibnja.

"Učinio sam sve što je bilo u mojoj moći da se na vrijeme oporavim i da nastupim u Pekingu, ali jednostavno nije bilo dovoljno vremena. Da sam na raspolaganju imao još jedan mjesec, onda bih uspio. Kako sada stvari stoje, u Peking bih došao sa samo pet dana treninga tako da nema šanse da budem spreman. Odustajanje od nastupa bila je najteža odluka koju sam morao donijeti, ali imam i previše respekta kako prema olimpijskim igrama, tako i prema svojim momčadskim kolegama da bih ustrajao na nastupu kada znam da to ne bi bila prava odluka", rekao je Hamm.

Pročitajte i ovo Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole"

Hamm je inače do naslova u Ateni stigao zahvaljujući sudačkoj pogrešci. Suci su, naime, zakinuli Korejca Yanga Tae-younga za desetinku boda kojom bi zlato pripalo njemu, no Međunarodni sportski sud (CAS) u Lausannei odbio je žalbu Korejaca i presudio u korist Hamma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene