Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Olimpijski prvak u višeboju Paul Hamm oporavio se od ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olimpijski prvak u gimnastičkom višeboju Amerikanac Paul Hamm, koji je prije dva mjeseca slomio kost u desnoj ruci, putovat će na OI u Pekingu, jer je uvjerio vodstvo američke reprezentacije da se oporavio od ozljede.

"Paul Hamm je radio naporno i dokazao je da će biti spreman dati svoj doprinos na OI u Pekingu", izjavio je u subotu predsjednik Gimnastičkog saveza SAD-a Steve Penny.

Pročitajte i ovo Changfeng Hospital Strašne snimke VIDEO Dramatične snimke požara u bolnici, poginulo 29 osoba: Vezali su posteljinu i spuštali se niz zgradu Ulice Pekinga - 4 Širenje korone VIDEO Sablasno prazne ulice grada s više od 20 milijuna stanovnika: "Krenulo je poput teretnog vlaka bez kontrole"

Na Igrama u Ateni 2004. Paul Hamm je postao prvi američki gimnastičar koji je osvojio zlatnu olimpijsku medalju u višeboju. Tome je pridodao i dva srebrna odličja, na preči i u momčadskom natjecanju.

Nakon OI u Ateni Paul Hamm je otišao iz gimnastike kako bi dovršio studij, a natjecanjima se vratio prošle godine. Njegov brat blizanac, Morgan Hamm, također će sudjelovati na OI u Pekingu. Obojici će to biti treće uzastopne olimpijske igre.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene