Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedrenje: Kljaković-Gašpić šesti nakon četiri jedrenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon četiri jedrenja Ivan Kljaković Gašpić je šesti u klasi Finn na Olimpijskim igrama u Pekingu. Danas se uspio probiti za jedno mjesto u ukupnom poretku.

U današnja dva plova, po teškim uvjetima kao i jučer, Ivan je bio deseti i osmi. Vodeća dvojica, Amerikanac Railey i Britanac Ainslie, malo su odmakli u bodovima, no ostali su svi blizu.

Pročitajte i ovo Nesreća u pekinškom metrou Kumovala snježna oluja VIDEO Drama u podzemnoj željeznici: Za vrijeme najveće gužve raspao se vlak, više od 100 ljudi se polomilo! Slika nije dostupna Jedrenje: Sud odbacio prosvjede protiv Danaca

49eri su danas odjedrili tri plova. Na njihovom polju bilo je manje vjetra nego kod finaša, naročito u zadnjem plovu u kojem se jedrilo po dva - tri čvora vjetra. Nakon tri jedrenja Kostov/Cupać su na 18. mjestu.

Sutra Finn jedri još dva plova, nakon čega im slijedi dan odmora. 49eri takodjer sutra nastavljaju, s tri predviđena plova. Sutra je prvi dan natjecanja za klasu 470 u kojoj nastupaju Šime Fantela i Igor Marenić, te za klasu RS:X u kojoj jedri Luka Mratović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene