Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SP kvalifikacije: Šveđani previše promašili, Francuzi se jedva izvukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedska nogometna reprezentacija remizirala je kod kuće protiv Portugala, dok su Domenechovi Francuzi uspjeli nadoknaditi 0:2 prednost Rumunja i na kraju izvući bod. U drugim utakmicama favoriti su uglavnom pobjeđivali.

Šveđani mogu biti nezadovoljni bodom doma protiv Portugala, jer bili su bolji, stvorili nekoliko sjajnih prilika, no Quim je uspio sačuvati mrežu. Tragičar utakmice je bio švedski napadač Johan Elmander koji promašio tri sjajne prilike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukrajina bolja od Kazahstana Slika nije dostupna Kapetan poručio navijačima: Ne bojte se!

Portugal je predvodio Cristiano Ronaldo no nije to bila njegova večer. Istaknuo se jedino odličnom asistencijom za Huga Almeidu koji je bio neprecizan.

Jedan od dvoboja večeri definitivno je bio i sudar Rumunjske sa Francuskom. Domenech je opet bio već na izlazim vratima, kada su Rumunji poveli golovima Petrea i Goiana, no u život su ga vratili Ribery i Gourcuff, no možda ga ni tih 2:2 neće spasiti.

Domenech je opet bio već na izlazim vratima, kada su Rumunji poveli golovima Petrea i Goiana, no u život su ga vratili Ribery i Gourcuff Superderbi odigran je i između Njemačke i Rusije. Golovima Ballacka i Podolskog Elf je slavio, dok je Aršavin uspio tek smanjiti rezultat na 2:1.

>> Ćiro nije uspio nadmudriti Terima

>> Bod u Ukrajini: Bolja igra i oporavak od Engleza

Spomenimo i remi Bugarske i Italije, koji su obilježili sukobi navijača, te važnu pobjedu Poljske doma protiv Češke. Srbi su iznenađujuće lako trijumfirali protiv neugodne Litve, Španjolci nisu imali problema protiv Estonije, kao ni Nizozemska protiv Islanda.

Sljedeće utakmice kvalifikacija za SP u Južnoj Africi igraju se tek u ožujku sljedeće godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene