Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mašta može svašta: Objavili da Eto'o prelazi u uzbekistansku ligu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzbekistanski klub Kuruvchy tvrdi kako je postigao dogovor s Barcelonom i da kamerunski napadač Sammuel Eto'o dolazi k njima na posudbu. Koliko su votke Uzbekistanci popili prije ove objave!?

Eto'o, koji se našao na ''crnoj listi'' Barceloninog trenera Guardiole, trebao bi napustiti Camp Nou ovog ljeta, a njegovo ime povezivano je s mnogim klubovima iz Italije i Engleske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prijeti joj do 15 godina zatvora UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ Majka u zoološkom vrtu bacila svoje trogodišnje dijete u kavez s medvjedom Slika nije dostupna 'Nemojte nam govoriti što da činimo' STVORIO JEDNU OD NAJIZOLIRANIJH ZEMALJA Od djeteta iz sirotišta do čovjeka koji nije trpio neposluh

U ponedjeljak ujutro vodeći klub uzbekistanske lige objavio je službenu izjavu na svojoj web stranici u kojoj piše da su posudili 27-godišnjeg Kamerunca na šest mjeseci. Vijest je potvrdio sportski direktor Kuruvchyja, Bahtier Babayev, koji je rekao kako će tijekom ovog tjedna Eto'o potpisati ugovor.

''Eto'o dolazi u četvrtak u Tashkent i potpisat će za naš klub barem do kraja 2008. godine,'' riječi su Babayeva.

''Uvjeti ugovora ovisit će o našem nastupu u azijskoj ligi prvaka. Igrat ćemo u četvrtfinalu protiv Saipe i Eto'o je naša glavna kupovina prije eliminacijskih utakmica. Ako se uspijemo dogovoriti, on će ostati u klubu i u budućnosti.''

Babayev također tvrdi da je ovaj potpuno nevjerojatan transfer postao moguć zbog dobrih odnosa Barcelone i Kuruvchyja.

''Ključ transfera nije bio novac, nego prijateljski odnosi između klubova. Osobno prijateljstvo predsjednika dvaju klubova smanjilo je cijenu transfera,'' tvrdi Babayev.

Ipak, iako Uzbekistanci tvrdoglavo vjeruju da im Eto'o dolazi, u Barceloni su prilično iznenađeni tvrdnjama iz Kuruvchyja.

''Nitko u klubu ne zna ništa o tome. Ne vjerujem da je taj transfer moguć,'' izjavio je glasnogovornik Barcelone, što je bilo i za očekivati, jer Eto'o je nogometaš svjetske klase.

Izgleda da su Babayev i društvo opet popili previše votke. Ili jednostavno imaju dobar smisao za humor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene