Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ramos ljut, ali ne paničari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon novog poraza Tottenhama u premiershipu, menadžer Juande Ramos bio je iznimno ljut zbog lošeg rezultata, ali i uvjeren je da se negativna serija rezultata u budućnosti neće nastaviti.

''Nakon ovakvih utakmica uvijek sam ljut, i na igrače i na samog sebe,'' priznao je španjolski stručnjak Juande Ramos, od kojeg se mnogo očekivalo na početku nove sezone Premier lige.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kup UEFA: Tottenham protiv Wisle bez Modrića i Ćorluke Slika nije dostupna Ćorluku Englezi poštedili ismijavanja i zadirkivanja

No, iako je Tottenham ostao prikovan na samo dno tablice, nakon poraza od Astone Ville, Ramos ne gubi nadu.

''Liga je tek počela i još ima vremena za nas. Neću donositi nikakve zaključke već nakon ove utakmice. Uz smirenost i iskustvo nadam se da ćemo početi postizati pozitivne rezultate.''

Tottenhamovi navijači bili su iznimno nezadovoljni novim porazom, nakon što su im uoči sezone obećavani veliki rezultati i borba za Ligu prvaka.

''Imali smo jako malo vremena za pripremiti Ćorluku, Pavljučenka i Cambella, koji su tek stigli u klub,'' pravdao se Španjolac, koji je doživio više poraza nego pobjeda na klupi Tottenhama, otkad je preuzeo klub u listopadu 2007. Ramos je s londonskim klubom slavio samo 19 puta iz 46 utakmica.

''Kasnimo s našim pripremama. Moramo održati pozitivan duh i pokušati se popeti na tablici što više moguće.''

Na udaru kritika najviše je bio Brazilski golman Heurelho Gomes, čiji je propust kod drugog pogotka Ville odnio bodove Tottenhamu. No, i dalje ima potporu stručnog vodstva kluba.

''Branio je izvrsno. U prvom poluvremenu nas je spasio i nemamo mu što zamjeriti. Sve je to dio nogometa.''

Spurse u četvrtak čeka dvoboj protiv Wisle iz Krakowa, a onda Wigan u nedjelju. Obje utakmice igraju kod kuće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene