Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup UEFA: Tottenham protiv Wisle bez Modrića i Ćorluke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susret 1. kola kupa UEFA protiv Wisle iz Krakowa propustit će oba hrvatska reprezentativca koji igraju za Spurse. Luka Modrić zbog ozljede, a Vedran Ćorluka jer je ove sezone već nastupio u tom natjecanju, ali za Manchester City.

Osim Ćorkule i Modrića trener Juande Ramos ne može računati ni na braniča Allana Huttona koji je ozlijedio stopalo, niti na napadača Romana Pavljučenka koji je kao i Ćorkula ove sezone već nastupao za drugi klub - moskovski Spartak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juande Ramos podnio ostavku, novi trener Seville je Manolo Jimenez Slika nije dostupna Mamić prodao Ćorluku!

Situacija u Tottenhamu je alarmantna jer ni u prvenstvu nisu najbolje startali. Naime, nakon 4 kola imaju samo jedan bod. No, Ramos se još ne uzrujava i tvrdi kako je to rezultat odlaska Dmitrija Berbatova i Robbieja Keanea, no i kako će sve sjesti na svoje mjesto. 

"Trebaju nam bodovi i pobjede, ali imamo dobru momčad koja mora imati vjeru da će uskoro napredovati na ljestvici. Treba im vremena da se prilagode, ali kvaliteta je neupitna. Momčad je dugo igrala s Berbatovom i Keaneom i kao da ih se i dalje očekuje na terenu. treba imati strpljenja, ali stvari će se svakako poporaviti", kazao je trener Ramos.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene