Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Optimizam u Bjelorusiji: Možemo dobiti Engleze!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Već smo ih dobili prije dvije godine u prijateljskom susretu i možemo to ponoviti. Mi rastemo iz dana u dan i ne bojimo se nikoga', ispalio je bjeloruski napadač Buljga uoči gostovanja Engleske u Minsku u kvalifikacijama za SP 2010.

28-godišnji Vitalij Buljga koji već godinama igra u ruskim prvoligaškim klubovima vjeruje da Bjelorusi mogu pobijediti Gordi Albion. 

Pročitajte i ovo Ilustracija čamca s migrantima Smrtonosan prijelaz Strašna tragedija u La Mancheu: Prevrnuo se čamac pun migranata, djevojčica preminula Slika nije dostupna Engleska protiv Bjelorusije bez Terryja i A. Colea

>> Engleska protiv Bjelorusije bez Terryja i A. Colea

>> Capello navijačima: 'Nemojte nam zviždati!'

>> Engleska 'petarda' Kazahstancima

'Sigurni smo u sebe i nadamo se kako ćemo jednog dana biti europska nogometna sila. Ako Englezi misle da će lako pobijediti, to je njihov problem.'

 'Rusija je u kvalifikacijama za EP pokazala kako dobiti Englesku na domaćem terenu. To će nam biti dobar putokaz. Izbornik nas uvjerava da možemo dobiti Engleze i svi smo puni samopouzdanja', dodao je Vitalij Buljga. 

Bjelorusija će u srijedu igrati bez svog najboljeg igrača Aleksandera Hleba koji se još uvijek oporavlja od ozljede gležnja, dok će Englezima nedostajati Terry i A. Cole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene