Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nasilni nogometaš Newcastlea za kaznu razvozi smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veznjak Newcastle Uniteda, Joey Barton, kažnjen je zbog napada na bivšeg suigrača Osmanea Daboa i mora odraditi 200 sati dobrovoljnog rada, koji se uglavnom svodi na skupljanje i razvoženje smeća.

Barton je izuzetno problematičan čovjek, koji je dosad prijavljen zbog tri fizička napada, a jedan od njih mu je donio i šest mjeseci zatvorske kazne, kada je pijan pretukao 17-godišnjeg mladića za Božić. No, odradio je samo 74 dana iza rešetaka i onda je pušten.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Ratoborni Newcastleov igrač trenutno odrađuje 200 sati dobrovoljno rada za zajednicu, zajedno s drugim osuđenim kriminalcima. Tu je kaznu zaradio kad je brutalno pretukao svog suigrača Osmanea Daboa, još dok je igrao u Manchester Cityju. Dabo je ostao u nesvijesti nakon okršaja s nasilnikom, no Barton nije završio u zatvoru, već je prošao s uvjetnom kaznom i sad se bavi razvoženjem i skupljanjem smeća, u centru za dobrovoljni rad Prudhoe.

I dok se drugi kažnjenici dovoze tamo autobusom, Barton dolazi u Range Roveru vrijednom 50 tisuća funti. Izvor The Suna kaže da su drugi kriminalci bili iznenađeni kad su njega ugledali u Prudhoeu.

'Na početku je bio šutljiv, ali kasnije se otvorio. Međutim, nikad ne priča o lošim stvarima koje je napravio,' tvrdi izvor The Suna iz samog centra za dobrovoljni rad.

Barton dolazi u centar ponedjeljkom i srijedom, a svoju će kaznu najvjerojatnije odraditi do kraja ove nogometne sezone.

Osim već navedenih incidenata, Bartona tuži i bivši suigrač James Tandy, koji tvrdi da mu je Newcastleov nasilnik namjerno zabio cigaretu u oko, na zabavi 2004. godine.

Barton, koji odrađuje i šest utakmica kazne neigranja zbog napada na Daboa, još uvijek se nije u stanju ponašati u skladu sa zakonom. Tijekom svoje uvjetne napravio je čitav niz prometnih prekršaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene