Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hajduk započeo pripreme za novu sezonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši splitskog Hajduka prvim treningom počeli su pripreme za novu sezonu pod trenerskom palicom novoizabranog trenera Gorana Vučevića.

Trener Vučević je na prozivci imao 20 igrača među kojima nije bilo zvučnijih pojačanja, ali se na prvom treningu pojavio i Ante Rukavina o čijem su odlasku iz Hajduka mediji posljednjih mjesec dana intenzivno nagađali spominjući više inozemnih klubova kao potencijalno Rukavinino odredište.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu!

Nakon prvog treninga Vučević je izjavio da će se u novoj sezoni opredjeliti za najbolje igrače te će se po tom kriteriju napraviti odabir nogometaša. Po Vučevićevim riječima do sada je u Hajduku bilo 'gomilanja i nepotrebnog dovođenja igrača sa strane'.

'Ako se bude dovodilo neko igračko pojačanje onda će se gledati da to bude istinsko pojačanje', dodao je Vučević.

Osim s novim trenerom Vučevićem, Hajduk u novu sezonu ulazi i s novim predsjednikom - Matom Perošom (40) koji na tu dužnost izabran na sjednici Skupštine kluba u subotu.

Novo čelništvo Hajduka predvođeno Perošom najavilo je da bi već do kraja ove godine klub mogao biti preoblikovan u dioničarsko društvo. Proteklog vikenda je službeno objavljeno da je cjelokupan dug Hajduka 139 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene