Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Odjenite Cristiana Ronalda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvijezda Manchestera Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je u Lisabonu otvorio butik pod imenom 'CR7', a u kojem se prodaje odjeća koju je kreirao on osobno.

CR7 je logo butika i nalazi se na svakom komadu odjeće ili modnom dodatku, pa čak i na remenju s dijamantnim kopčama. No, CR7 je u biti kratica koja sadrži njegove inicijele, te broj koji nosi na dresu Manchestera. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dominantna majka Seks je bio sjajan, ali majka je rekla svoje Slika nije dostupna Ronaldo i Fani: Kome bolje stoji CR7?

A ako ste mislili da se Cristiano tek počeo baviti modom, prevarili ste se. Prvi je butik tvorio još prije dvije godine u svom rodnom gradu Funchalu još prije dvije godine. A kako nogometaš nema baš previše slobodnog vremena, vođenje svega prepustio je svojoj sestri Elmi Aveiro.

>> EKSKLUZIVNO: Cristiano Ronaldo u Red Carpetu

Nova TV je jedina inozemna televizijska kuća kojoj je bilo dopušteno snimati otvorenje ekskluzivnog Ronaldovog butika, pa ako želite više doznati o CR7 odjeći, ali naravno i o samom Ronaldu, ove nedjelje nikako nemojte propustiti Red Carpet koji donosi intervju s popularnim nogometašem. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene