Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blatter: Ronaldo je kao rob u Manchesteru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter smatra kako bi Manchester United trebao pustiti Cristiana Ronalda u Real Madrid, a dugoročne ugovore između nogometaša i klubova usporedio je s jednim oblikom modernog ropstva.

"Mislim da u nogometu ima previše, da tako kažem, modernog ropstva. Igrače se kupuje i prodaje, seli ih se iz jednog u drugi klub", izjavio je Blatter u intrevjuu za Sky Sports.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ronaldo ide na operaciju? Slika nije dostupna Manchester United-Newcastle United 6:0

Upitan za slučaj Cristiana Ronalda, kojeg Manchester United ne želi pustiti u Real Madrid, Blatter je rekao da bi bilo najbolje da mu Manchester dozvoli odlazak iz kluba.

"Ako igrač želi nastaviti karijeru u drugom klubu, onda je najbolje naći rješenje koje će odgovarati objema stranama. Igrač koji se ne osjeća dobro u klubu iz kojeg želi otići nije od koristi nikome", rekao je Blatter.

U Manchesteru nisu dugo čekali da odgovore Blatteru. 

"Svi naši igrači baš kao i u drugim klubovima potpisuju ugovore tek nakon otvorenih pregovora, a većina ih to učini jer od registriranog agenta FIFA-e dobiju takav savjet. Mnogi Manchesterovi igrači su tako napravili i nakon toga uživali u dugoj i uspješnoj karijeri na Old Traffordu", kazao je glasnogovornik Crvenih vragova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene