Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo ide na operaciju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozljeda desnog gležnja mogla bi najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda koštati početka sezone. Real Madrid pomalo gubi interes za njegovom kupovinom.

Rat između Real Madrida i Manchester Uniteda za Cristiana Ronalda malo je splasnuo, nakon što je portugalskom veznjaku dijagnosticirana ozljeda desnog gležnja, zbog koje će najvjerojatnije propustiti početak sezone.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Manchester United-Newcastle United 6:0

Ronaldo bi sljedeći tjedan trebao biti podvrgnut operaciji, nakon koje će najmanje 6 tjedana morati pauzirati od nastupa na travnatim terenima. Ozljeda gležnja muči Ronalda već duže vrijeme i zbog nje nije briljirao na Europskom prvenstvu u Austriji i Šivcarskoj.

U službenoj izjavi Manchestera Uniteda stoji da će Portugalac biti izvrgnut dodatnim specijalističkim pregledima, nakon kojeg će biti donesena konačna odluka o tretmanu ozljede.

Što se tiče mogućeg prelaska Ronalda za 70 milijuna funti u Real Madrid, Manchesterovi glasnogovornici još jednom su objavili da Cristiano nije na prodaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene