Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckenbauer Bierhoffu i Ballacku: ''Odrastite!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sukob između člana njemačkog stručnog stožera Olivera Bierhoffa i kapetana Michaela Ballacka isprovocirao je žestoku reakciju Kaisera Franza Beckenbauera, koji je zabrinut zbog posljedica ovog sukoba na njemački nogomet.

Loš odnos između Ballacka i Bierhoffa potenciran je ovaj vikend izjavama koje su obojica uputili novinarima. No, sve je počelo davno prije, nakon finalne utakmice Europskog nogometnog prvenstva u Beču. Tada je izbila svađa između njih dvojice zato što je Ballack odbio nositi transparent ''Hvala vam, navijači'', kojeg je smatrao kičastim i neukusnim.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rummenigge VS Beckenbauer Slika nije dostupna Ballack uzvraća udarac

Franz Beckenbaueru dozlogrdilo je i odlučio je javno ukoriti posvađani dvojac. Kaiser je upozorio kako njihov sukob ugrožava harmoniju unutar reprezentacije.

''Takvi nesporazumi moraju se rješavati odmah. Ako oni to nisu u stanju, trebao bi intervenirati predsjednik Saveza Theo Zwanziger,'' Kaiserov je komentar cijele situacije.

Beckenbauer se osvrnuo i na kontroverznu izjavu Bayernovog Lukasa Podolskog, koji je priznao da mu je bila velika pogreška što je došao u Muenchen.

''On bi trebao znati što znači igrati za Bayern, prihvatiti izazov i boriti se za mjesto u prvoj momčadi.''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene