Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I drugi Gasol u Memphisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski košarkaški reprezentativac Marc Gasol (23) potpisao je trogodišnji ugovor za NBA momčad Memphis Grizzlies. Za Memphis je šest i pol godina igrao i njegov stariji brat Pau Gasol (27), koji od veljače ove godine nosi dres Los Angeles Lakersa.

Marc Gasol je prošle sezone igrao za Gironu, uz prosjek od 16.2 koša i 8.3 skokova po utakmici. Bio je izabran i za najkorisnijeg igrača španjolskog prvenstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bijesni i izvan kontrole VIDEO Banda tinejdžera zatukla oca koji je pomagao starici Slika nije dostupna On nema potrebe lagati Ovo je NAJBOLJI profil na LinkedInu!

"Sretan sam što ću igrati u najjačoj ligi na svijetu. Memphis gradi odličnu i mladu momčad i vjerujem kako ću se brzo uklopiti," kazao je Marc Gasol, 2.16 metara visoki i 127 kilograma teški centar.

Braća Gasol su u dresu španjolske reprezentacije zajedno osvojili zlatnu medalju na SP-u u Japanu prije dvije godine, te srebrnu na EP-u prošle godine. Pau u svojoj riznici trofeja ima i srebro sa EP-a 2003. godine, te broncu sa EP-a 2001. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene