Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bijesni i izvan kontrole

VIDEO Banda tinejdžera zatukla oca koji je pomagao starici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretučeni muškarac još je dobro i prošao.

Na internetu se pojavila šokantna snimka s jedne benzinske postaje u Memphisu na kojoj je grupa tinejdžera brutalno napala muškarca koji je starijoj ženi pomagao da dođe do automobila.

Mary Fuller zamolila je Ordena Wiilliamsa da je otprati do automobila jer se nije osjećala sigurnom upravo zbog brojnih mladića koji su bili vani. Na videu se vidi kako je Willaims dopratio staricu do auta i usput opominjao tinejdžere da ne budu toliko glasni te da odu s parkinga.

 Momačka večer u Nizozemskoj završila tučnjavom, privedeno 75 osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBILI KAZNENU PRIJAVU Nevjerojatna neodgovornost! Znali da su zaraženi koronavirusom pa ušli na benzinsku u Zagrebu bez zaštitne opreme i - išli na WC Reanimacija (Ilustracija: Getty) Reanimirali ga Policajci spasili radnika benzinske postaje od gušenja: "Odahnuli smo kad smo mu uspjeli osloboditi dišne puteve i kad je počeo disati''

To ih je odmah uzrujalo pa su krenuli za njim prema automobilu u kojem je bila i njegova tri mjeseca stara kćerkica. Jedan ga je mladić udario s leđa, a onda su krenuli i ostali. Benzinska se odjednom pretvorila u pravi kaos s mnogo vriske i udaranja. Srećom, mladi otac zaradio je samo modrice, a pobješnjeli tinejdžeri više su se iskalili na njegovom automobilu koji je znatno oštećen, piše Independent.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene