Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretučeni muškarac još je dobro i prošao.


Na internetu se pojavila šokantna snimka s jedne benzinske postaje u Memphisu na kojoj je grupa tinejdžera brutalno napala muškarca koji je starijoj ženi pomagao da dođe do automobila.

Mary Fuller zamolila je Ordena Wiilliamsa da je otprati do automobila jer se nije osjećala sigurnom upravo zbog brojnih mladića koji su bili vani. Na videu se vidi kako je Willaims dopratio staricu do auta i usput opominjao tinejdžere da ne budu toliko glasni te da odu s parkinga.

 Momačka večer u Nizozemskoj završila tučnjavom, privedeno 75 osoba

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb: Curi plin na benzinskoj, zatvoren dio Branimirove Slika nije dostupna VIDEO Užasna osveta luđakinje - sve zbog jedne cigarete

To ih je odmah uzrujalo pa su krenuli za njim prema automobilu u kojem je bila i njegova tri mjeseca stara kćerkica. Jedan ga je mladić udario s leđa, a onda su krenuli i ostali. Benzinska se odjednom pretvorila u pravi kaos s mnogo vriske i udaranja. Srećom, mladi otac zaradio je samo modrice, a pobješnjeli tinejdžeri više su se iskalili na njegovom automobilu koji je znatno oštećen, piše Independent.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook