Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Da puca 20 puta, Sammir ono ne bi pogodio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reakcije igrača nakon utakmice Šerif – Dinamo bile su oprečne…

Dinamo je uspio s igračem manje izvući 1:1 kod Šerifa, a dojma smo da bi i slavio da je bilo malo više koncentracije. Jedan od najboljih bio je veliki dužnik – Sammir. 'Stekli smo rezultat koji ne smijemo prokockati na Maksimiru. Pozivam navijače da uz njihovu pomoć prođemo dalje. Ovdje su se izvukli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sammir zavapio: 'Prestanite sa špekulacijama o mom nastupu za Hrvatsku!' Slika nije dostupna VIDEO: Štimac o Mamićevim optužbama i Sammiru

>> Zajec: Rezultat je bolji od igre

Sammir je pravom majstorijom doveo Modre u vodstvo na samom otvaranju susreta. I sam kaže da je imao sreće, a priznao je da se izvrsno osjeća u ulozi koju mu je namijenio Velimir Zajec, a to je ofenzivni vezni. Njegov pogodak špicom u suprotne rašlje komentirao je i vratar Stojanov.

'Svladao me iz nemogućeg položaja. Bila je to sreća, jer da je pucao još 20 puta ne bi pogodio.'

Tragičari Dinama bili su Tomo Butina i mladi Barbarić. 'Trebao sam ići na rizik svaki put i izbiti loptu. Nažalost, nemamo igrače koji će se suprotstaviti suparniku visinom', rekao je vratar Modrih, dok je Barbarić bio potišten:

'Što reći nakon dva žuta kartona. Mogu se samo ispričati i zahvaliti Bogu što je ovako završilo. U Zagrebu će sve biti u našim rukama.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene