Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Štimac o Mamićevim optužbama i Sammiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Maksimira se nastavlja kampanja kojom bi se Sammira pod svaku cijenu trebalo ugurati u reprezentaciju...

Višetjedne poruke iz Dinama i razne medijske ankete kulminirale su Mamićevim prozivanjem izbornika Bilića. Treba li Sammira doista pod hitno zvati u nacionalnu momčad, pitali smo i nogometne stručnjake.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INTERVJU TJEDNA Sergije Krešić: Modri oduševili, a Bilić treba zvati Sammira! Slika nije dostupna TEMA DANA: Sammir u HR dresu - privatni ili javni interes

U vjerojatno sličnom raspoloženju, ali bez romske glazbe Zdravko Mamić je u jednom zagrebačkom noćnom klubu otpustio ručnu - odnosno jezik.

'To je potpuna blamaža, može biti sram Slavena Bilića i stručni stožer te vodstvo HNS-a što su dopustili 'slučaj Sammir'. Njemu je hrvatska država dala državljanstvo, a izbornik i suradnici su predvodnici rasizma. Da, Biliću, dobro si me čuo - neka te bude stid, rasistu jedan! Zar opet želiš reprezentaciju upropastiti.'

>> Mamić poziva na linč: Biliću, neka te bude stid, rasistu jedan!

>> INTERVJU TJEDNA Sergije Krešić: Modri oduševili, a Bilić treba zvati Sammira!

Iz HNS-a su poručili da na optužbe Zdravka Mamića nemaju nikakvih komentara. A svoje mišljenje o Dinamovom Brazilcu iznio je bivši predsjednik Udruge prvoligaša 1. HNL.

'To je jedan igrač koji je izuzetno talentiran i nadaren. Ne može se nakon 3-4 dobre utakmice ići hajkom i optužbama na izbornika i stožer, za reprezentaciju treba imati kontinuitet', rekao je Igor Štimac i dodao:

'Izdavanje putovnice Sammiru jasno govori o namjerama našeg sporta i da računamo na njega u budućnosti.'

Sramežljivo se kroz medije provlače imena Bišćana i Vrsaljka. Štico napominje - ne mogu sad nakon Villarreala igrači Dinama odmah u reprezentaciju, iako - Sammir je najčešći predmet razgovora.

23 godišnji Brazilac s našom putovnicom je procvjetao na poziciji polušpice - konkurenti u A vrsti su Modrić ili uglavnom Rakitić, a na lijevoj strani gdje je često znao zaigrati su - Kranjčar ili Pranjić.

Do Izraela su ostala još tri tjedna…

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene