Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop: Prikupljam priloge za gel za kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon pola godine stanke ostalo je osam dana do povratka Mirka Filipovića u ring i borbe s Nizozemcem Alistairom Overeemom koji je u najavama borbe prilično provocirao Filipovića, najavljujući pobjedu prije sudačke odluke.

Cro Cop je u svojoj prvoj i zasad jedinoj borbi u japanskom Dreamu u ožujku s lakoćom pobijedio poznatog japanskog džudaša Tatsuya Mizuna. Nakon te pobjede zaželio je jačeg protivnika, i dobio ga je šest mjeseci kasnije. Cro Copov protivnik spada u sam borilački vrh, dobar je udarač, ali jak je i na parteru. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mirko danas na operaciji koljena, u ringu 22. rujna! Slika nije dostupna Snimka borbe Cro Copa i Sancheza

Izvrsni, nekadašnji Prideov borac, u najavama borbe provocirao je Filipovića, najavljujući pobjedu prije sudačke odluke. 

"Ja sam bio spreman nastupiti i u srpnju bez obzira na ozljedu. Overeem tada nije ni bio u kombinaciji, ali drago mi je da mi je sada on protivnik. A što se tiče prepucavanja to je naravno dio sporta, ali bilo bi mu pametnije da štedi snagu za ring. Pravi borci i pravi sportaši govore u ringu", poručio je Mirko.

Overeem je donedavno nastupao u poluteškoj kategoriji, a onda je nabacio 10-ak kilograma i prebacio se u najprestižniju: tešku kategoriju.

'To može biti dvosjekli mač. Puno kilograma u malom vremenskom roku utječe na fizičku spremu borca. Da se razumijemo, nema on ni grama sala, ali to mu nije prednost', misli Mirko.

U skoroj budućnosti Mirko očekuje borbu za naslov prvaka. Budući da se istoga dana bore Rus Haritonov i Amerikanac Mighty Mo, nagađa se da će se pobjednici ubrzo boriti za Dreamov pojas.

Cro Cop opušteno ulazi u ovaj vrlo važan meč. 

'Prikupljam priloge za gel za kosu, jer izgledam kao da sam se počešljao mokrom krpom. To ćemo srediti dan prije odlaska u Japan, moram se ošišati, malo sam zarastao.'

Dvije pobjede zaredom zadnji put je spojio osvajajući Grand Prix prije točno dvije godine. Vrijeme je za novi povratak!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene