Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mirko danas na operaciji koljena, u ringu 22. rujna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Filipović neće nastupiti 21. srpnja na turniru japanskog Dreama. Nakon 15. lipnja, to je već drugi uzastopni odgođen dvoboj našeg borca. Iako Dream očito ima problema s organiziranjem jakih okršaja u teškoj kategoriji, Cro Cop je miran i najavljuje spektakularne borbe za jesen i zimu.

U četiri mjeseca od premijerne pobjede protiv Japanca Mizuna, spominjali su se mnogi novi protivnici, ali zašto su borbu otkazivali Le Banner, Mighty Mo, Haritonov, Overeem... nije jasno ni Cro Copu. No, to ga ne zabrinjava. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Operacije uspješna, povratak već za dva tjedna? Slika nije dostupna Snimka borbe Cro Copa i Sancheza

'Tu sam priliku odmah iskoristio kako bih sanirao neke svoje stare ozljede, prvenstveno ozljedu desnog lakta, ali i ozljedu noge koju ću morati riješiti kirurškim putem', rekao je Mirko koji danas ide na operaciju koljena.

Idući termin je 22. rujna, vjerojatno protiv Nizozemca Alistaira Overeema. I ne samo to. 

'Za Novu godinu me također čeka borba. Po nekim najavama, protivnik bi mi trebao biti Fedor, što me izuzetno raduje', tvrdi Mirko.

Znači li ova polugodišnja stanka da Filipović pomalo posustaje? Baš nasuprot, tvrdi Cro Cop. 

'Ja sam strašno uporan čovjek. Malo ljudi se može prisiliti na takve treninge. Preksinoć sam bio nervozan zbog svega toga, ljut na sebe i na organizatora. Do pola jedan u noći sam trenirao u svojoj dvorani', otkrio nam je Cro Cop.

Popis velikih motiva i u 34. godini prilično je dug.

'Želio bih uzeti pojas Dreama i boriti se s nekim ljudima s kojima se do sada nisam borio. Moja velika želja je da se vratim u UFC pa barem za jednu borbu. Jedva čekam sljedeću borbu', rekao nam je Mirko.

Nadamo se da ćemo je i dočekati 22. rujna i da nas sve čeka uzbudljiva sezona jesen-zima u režiji Mirka Filipovića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene