Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snimka borbe Cro Copa i Sancheza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko Filipović u nnedjelju ujutro je u Las Vegasu tehničkom nokautom u prvoj rundi pobijedio 24-godišnjeg Amerikanca Eddieja Sancheza. U video prilogu pogledajte i borbe ostalih sudionika UFC-a.

Dosad neporaženi Eddie Sanchez nije se uspio ozbiljnije suprostaviti Mirku Filipoviću, koji je dominirao od početka meča. Pred kraj prve runde Mirko ga je uspio srušiti na pod te ga je udarao šakama u glavu, nakon čega je natjerao suca na prekid meča.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Operacije uspješna, povratak već za dva tjedna? Slika nije dostupna Mirko danas na operaciji koljena, u ringu 22. rujna!

Meč koji je trebao trajati tri runde po pet minuta završio je nakon točno četiri minute i 33 sekunde. Cro Cop do kraja borbe praktički nije dobio niti jedan udarac, dok je američki borac dobio nekoliko jakih udaraca u područje bubrega, a Mirko je na njemu iskušao svoj high kick u glavu. 

"Smetalo mi je to što je Sanchez cijelo vrijeme bježao od mene i trčkarao okolo. Hoću li odmah ići na naslov prvaka, ovisi o UFC-u", kazao je Mirko Filipović odmah nakon borbe.

Filipoviću je ovo bio prvi meč u "ultimate fightu" pod okriljem
američke UFC organizacije. Nakon što se godinama borio pod okriljem japanskog Pridea, Filipović je nedavno odlučio karijeru nastaviti u UFC-u.

Početkom rujna prošle godine Filipović je u Tokiju osvojio naslov pobjednika Prideova Grand Prix turnira u "ultimate fightu". Do te titule došao je pobijedivši u polufinalu Brazilca Wanderleija Silvu, a u finalu je nokautirao Amerikanca Josha Barnetta.

Sanchez je borac koji ima 8 pobjeda u nizu, ali činjenica je da se u svojoj profesionalnoj karijeri nije puno borio. Prvi meč održao je još 2004. godine. Sam borac je prije meća tvrdio da ima realna očekivanja, ali i da se boji poraza te da mu je Mirko idol.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene