'Nosi mi se plava boja', zapjevao bi Jole da je danas slučajno bio u Saboru.


Žena u politici je manjak, bilo je to veliko političko pitanje pred parlamentarne izbore. Iako ih je manje, sve oči uprte su u dame i njihove modne odabire. Ako se po jutru dan poznaje, Sabor bi mogao postati dobar materijal za gledanje.

Vezani članci Slika nije dostupna A gdje je Ante? Dunja Gotovina plijenila pažnju Slika nije dostupna Hrvatski sabor na drugačiji način - ima li mjesta za pogreške?

U Saboru je prevladavala plava boja, koju je popularizirala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na svojoj inauguraciji. No, kada svi krenu u jednom smjeru, predsjednica ide u drugom. Idemo redom:

Margareta Mađerić

Mlada i atraktivna Margareta obožava nositi plavo! Boja je to njezine stranke, HDZ-a. Dodatni bodovi plavoj boji idu jer Margareti pristaje jako dobro. Plava haljina koja grli obline, sjedinjena s ležernom frizurom? Dobar početak!

Bernardica Juretić

Lijepa i humana Bernardica Juretić postala je ministrica socijalne politike i mladih u vladi Tihomira Oreškovića. Nekad časna sestra, danas magistrica psihologije. Novopečena ministrica ima blago, nježno i lijepo lice. Danas se i ona odlučila na plavu boju, koju je kombinirala sa crnom. Zgodnu ministricu sigurno ćete rado viđati na malim ekranima.

Josipa Rimac

Ona je prava ljepotica. Što reći? Ovaj plavi kostimić pristaje joj sjajno. Velika ljubiteljica mode, Rimac dobro zna kako izgledati izvrsno! Ni danas nije razočarala.

Ingrid Antičević Marinović

Gospođa Marinović danas se odlučila na pulover i usku suknju. Zbog dobre građe, Ingrid može nositi što želi. Danas se ona orijentirala na frizuru pa je imala dugi, plavi rep. I dulja kosa pristaje joj jako dobro.

Dubravka Jurlina Alibegović

Gospođa Alibegović ministrica je uprave. Danas se odlučila na boju koralja, koja je istakla njezinu crnu kosu.

Kolinda Grabar Kitarović

Jedna je predsjednica! Pokrenula je trend kraljevsko plave boje, a danas ga je i napustila te se odlučila za nešto drugo. Stigla je u Sabor u crnom, sa tek malo bijele boje. Prava klasika!