Pri snimanju seksi scena za seriju "Bridgerton" najviše su nezgoda doživjeli Jonathan Bailey i Sabrina Bartlett.

Galerija


Serija "Bridgerton" izašla je krajem prosinca na streaming servisu Netflix i oborila sve rekorde gledanosti te se o njoj i dalje priča. 

Vezani članci Regé-Jean Page Naočiti glumac za kojim su žene poludjele skrivao je svoj ljubavni status, ali sad se zna tko mu je osvojio srce! Regé-Jean Page Svi su poludjeli za njim: Nakon pojavljivanja u hit-seriji proglasili ga senzacijom i to s dobrim razlogom

Nastala je prema književnom serijalu Julije Quinn i mnogim gledateljima sviđa se odabir glumaca, a zapele su im za oči i škakljive scene. Lizzy Talbot, koja je bila upravo koordinatorica za njihovo snimanje, progovorila je o tome koliko je trebalo vježbe za seksi trenutke.

Priznala je i da su se događale nepredviđene situacije. "Tijela su smiješna i neuredna i ne odrade uvijek ono što želimo", istaknula je Talbot za The Times.  

Otkrila je urnebesne nezgode koje su se dogodile na snimanju tijekom najseksi scena, a većina od njih uključuje Jonathana Baileyja i Sabrinu Bartlett, koji su utjelovili vikonta Anthonyja Bridgertona i opernu pjevačicu Sienu Rosso. 

"Tijekom uvježbavanja Sabrina se u jednom trenutku skliznula te povukla i Johnnyja sa sobom. Mislim da se od tog prizora nismo oporavili deset minuta", prisjetila se koordinatorica. 

Nakon toga im se bilo teško uozbiljiti. Ispričala je i da su Johnnyju tijekom jedne seksi scene pukle hlače na međunožju. 

Osim Bailey i Bartlett dosta škakljivih scena su imali i Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor te se o njima puno pričalo. 

U 63. godini izbacila pozamašni dekolte, svi pričaju o ovom samo naizgled jednostavnom izdanju