Serija "Bridgerton" obara rekorde gledanosti, a glumci Regé-Jean Page, Freddie Stroma i Jonathan Bailey privukli su najviše pozornosti od muške ekipe te povijesne drame.

Galerija


Serija "Bridgerton" izašla je 25. prosinca i u tom kratkom roku srušila je rekorde i pogledalo ju je više od 63 milijuna ljudi. 

Radnja prati Daphne, najstariju kćer moćne obitelji Bridgerton koja stupa na iznimno natjecateljsko londonsko tržište u potrazi za budućim mužem. Daphne je utjelovila Phoebe Dynevor, dok je njezina mogućeg supruga vojvodu Hastingsa odglumio Regé-Jean Page.

Upravo je 31-godišnji Regé jedan od glumaca koji su privukli pažnju nježnijeg spola. Glumac je priznao da je romantičan, no krije svoj ljubavni status, a spominje se na kladionicama kao jedan od mogućih nasljednika Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda. 

Freddie Stroma (34) također je osvojio srca gledateljica odigravši pruskog princa Friedricha, koji je jedan od udvarača Daphne Bridgerton. Na žalost mnogih žena, Freedie je u braku s kolegicom Johannom Braddy (33), koju je upoznao na setu serije "Nerealno" u ljeto 2015.

Tu je i Jonathan Bailey (32), koji tumači raskalašenog i promiskuitetnog Anthonyja Bridgertona. On postaje glava obitelji Bridgerton nakon očeve smrti i vodi glavnu riječ pri pronalasku muža sestri Daphne. Jonathan krije je li u vezi, no otvoreno govori o svom seksualnom opredjeljenju. Naime, glumac je homoseksualac i smatra da to ne bi trebalo biti važno kod njegove uloge jer puno hetero muškaraca igra gej likove. 

U sjeni tih glavnih likova su Luke Newton (23) i Luke Thompson (33), koji tumače mlađu braću Bridgerton, a Martins Imhangbe glumi boksača Willa Mondricha, koji se druži s vojvodom Hastingsom i imaju sparing-treninge. 

Koji je vama glumac u seriji "Bridgerton" privukao najviše pažnje?

Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

Severina zadnjom objavom raspametila obožavateljice, obasule su je s više od 10 tisuća komentara!