Regé-Jean Page ljubi spisateljicu i poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown te su ga paparazzi fotografirali na ulici dok ju je grlio.

Galerija


Regé-Jean Page (31) privukao je žene diljem svijeta ulogom u seriji "Bridgerton", a dosad je uspješno krio svoj ljubavni status. 

Vezani članci Regé-Jean Page - 1 Naljutio je i rastužio mnoge svojim potezom, a sada su poznati razlozi zbog kojih se odlučio na to Jonathan Bailey i Sabrina Bartlett Namučili su se da uvjerljivo odrade škakljive scene, bilo je tu puno nepredviđenih i urnebesnih nezgoda!

No došao je kraj njegovoj tajnovitosti jer su paparazzi glumca uhvatili kako grli spisateljicu i poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown. Kako piše Daily Mail, par se nije mogao suzdržati od nježnosti te je viđen na ulici u sjevernom dijelu Londona u blizini svog doma vrijednog 800.000 funti.  

Regé-Jean bio je jedva prepoznatljiv sa šalom na licu, a britanski tabloid tvrdi da se opraštao od Emily. Naime, morao je na let do New Yorka zbog snimanja i u blizini ga je čekao automobil s vozačem. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, Page je sve popularniji zbog serije "Bridgerton" i dok je početkom siječnja imao oko 1,4 milijuna pratitelja na Instagramu, sada ih je 4,8 milijuna, a većinom je riječ o ženama koje je vjerojatno vijest o njegovu ljubavnom statusu malo rastužila. 

Regé-Jean, koji je poznat i po ulozi odvjetnika u seriji "Za narod", priznao je ranije u intervjuu da je romantičan i da je veliki obožavatelj romanse kao koncepta. "Romantika je predivna stvar i trebamo je više u svijetu. Većina stvari su u suštini ljubavne priče, što možda dio ljudi ne shvaća", ispričao je glumac koji trenutačno živi na relaciji između Londona i Los Angelesa. No krio je informaciju o tome je u vezi ili slobodan, što je sada konačno otkriveno. 

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!