Željan pažnje ili?

Otuđeni polubrat Meghan Markle okrenuo priču i sve iznenadio, evo što misli o njezinom najnovijem planu koji se sprema provesti!

Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle Junior progovio je otvoreno o političkim ambicijama svoje polusestre Meghan Markle.

Otuđeni polubrat Meghan Markle, 55-godišnji Thomas Markle Junior iznenadio je kada je otvoreno progovorioo njezinim ambicijama i glasinama kako joj je plan postati predsjednicom SAD-a, te zaključio kako ga to nimalo ne bi iznenadilo.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan ne krije da joj se apetit za politikom povećao otkako su se ona i princ Harry preselila iz Velike Britanije u Kaliforniju 2018. godine, a Thomas koji s Meghan nije razgovarao posljednjih deset godina sada je u intervjuu za New Idea Magazine progovorio o toj temi.

"Jasno je kako je svoje ambicije usmjerila prema tome i ne bi me iznenadilo da se kandidara za predsjednicu i dospije u Bijelu kuću. Znam da će učiniti dobre stvari ako dospije na to mjesto. Želim joj svu sreću, ako se odlučila na to usmjeriti, ona će u tome i uspjeti", zaključio je i dodao je ona svoje snove slijedila od malih nogu.

Kraljevski biograf Tom Bower još je u ožujku ove godine zaključio da će Meghan vjerojatno pokrenuti svoju predsjedničku kampanju, ali da će se morati suočiti s nizom kritika drugih političara, ali je pitanje kako će se nositi s time jer je osjetljiva.

Govoreći za časopis Closer, dodao je da bi Meghan trebala biti prije svega timska igračica i izgraditi vojsku odanog osoblja, a to je nešto s čime je, čini se, imala problema otkako je postala dio kraljevske obitelji.

Bower, koji je poznat po izdanim biografijama poznatih ličnosti, uključujući britanskog premijera Borisa Johnsona i princa Charlesa koje nije štedio, rekao je da Meghan ima sve kvalitete potrebne za snažnu političku kandidatkinju i tvrdi bivša zvijezda "Suitsa" sada cilja na političku pozornicu, budući da je već osmislila novi život za nju i Harryja u Kaliforniji.

Njegov intervju sve je iznenadio obzirom da je nedavno izjavio kako je Meghanin brak s princom Harryjem osuđen na propast, jer je svog prvog princa "zgazila" i da ista sudbina čeka i njega. 

Mnogi su stali u obranu popularne bivše glumice te kažu kako njezin brat nju nimalo ne poznaje. Na kraljevsko vjenčanje nije bio pozvan, a sudeći po njegovu sudjelovanju u jednom australskom reality showu, svima se čini da se želi proslaviti na račun mlađe polusestre.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) +0 Viktorija Rađa Nekad i sad Viktorija Rađa se prisjetila kako je izgledala na izboru za Miss Hrvatske 1995. godine, s njom na fotki je još jedna poznata dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene