Sagi nema kraja!

Meghan Markle s bratom ne priča već 10 godina, a sad je i on opleo po njoj: ''Zgazila ga je, nije prošao dobro!''

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle ima starijeg brata s kojim nije razgovarala deset godina, a on je sada odlučio u jednom reality showu ispričati što zaista misli o svojoj sestri i njezinu braku s princom Harryjem.

Polubrat vojvotkinje od Sussexa, 55-godišnji Thomas Markle Jr., u intervjuu za jedan australski reality show progovorio je o svojoj poznatoj mlađoj sestri. Markle tvrdi kako je Meghanin brak s princom Harryjem osuđen na propast, unatoč činjenici što s poznatom sestrom nije razgovarao 10 godina.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Tvrdi kako je svojeg prvog supruga "potpuno zgazila", a jednaka sudbina čeka i britanskog princa. "Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila", rekao je Thomas kolegama u reality showu, što je prikazano i u najavnom videu. Meghan Markle je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine, no razišli su se nakon manje od dvije godine te su naveli nepomirljive razlike kao razlog raspada braka.

Mnogi su stali u obranu popularne bivše glumice te kažu kako njezin brat nju nimalo ne poznaje, a nisu razgovarali 10 godina te princa Harryja on nije ni upoznao. Na kraljevsko vjenčanje nije bio pozvan, a sudeći po njegovu sudjelovanju u reality showu, svima se čini da se želi proslaviti na račun mlađe sestre.

Meghan, inače, nije u dobrim odnosima ni sa svojim ocem, Thomasom Markleom, koji uporno ne odustaje od javnih komentara na račun svoje kćeri. Istaknuo je i da Meghan nije njegova kći kakvu je poznavao. "Bila je osoba s puno više ljubavi nego što ima sada", rekao je u jednom intervjuu. Markle kaže da se veseli trenutku kada će primiti u naručje Meghaninu djecu, svoju unučad Lilibet i Archieja. "Volio bih ih vidjeti", priznao je.

Ranije je prijetio da će odvesti svoju kćer na sud da bi konačno mogao dobiti priliku upoznati unučad. No promijenio je svoj stav dok mu se, kako tvrdi, zdravstveno stanje pogoršava i boji se da nikad neće sresti dvogodišnjeg Archieja i Lilibet, koja je rođena 4. lipnja.

Meghanin otac je sa svojom kćeri u napetim odnosima još od kraljevskog vjenčanja zbog skandala nakon što je njezine fotografije prodao paparazzima. Uoči vjenčanja pretrpio je srčani udar, pa je Meghan umjesto njega do oltara dopratio princ Charles. Meghan je u intervjuu s Oprom Winfrey priznala kako se osjeća izdano od oca i da će se teško pomiriti, a njihov odnos postaje sve napetiji zbog Thomasovih istupa u medijima i javnosti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: AFP) Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +3 Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kolege im se dive jer u 16 godina braka nisu imali niti jedan skandal, a evo zašto ih zovu najslađim parom Hollywooda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene