Stella Banderas kćer je Antonija Banderasa i Melanie Griffith, a samozatajna ljepotica odlučila je krenuti u manekenske vode.

Galerija


Stella Banderas kćer je glumaca Melanie Griffith i Antonija Banderasa, a ova samozatajna 24-godišnjakinja rijetko se pojavljuje u javnosti s roditeljima. Ipak, na Instagramu ima pozamašan broj pratitelja s kojima dijeli detalje svog života.

Vezani članci Antonio Banderas - 2 Zavodnik ne nalikuje na sebe, skrivao lice dok je trčao da bi bio u formi za 21 godinu mlađu ljepoticu Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Slavna glumica izašla s kćeri koju ne viđamo često u javnosti, no svu pažnju ukrao je jedan detalj

Najnovija fotografija koju je objavila privukla je dosta pozornosti, a mnogi su istaknuli kako je Stella prava ljepotica te su joj geni bili blagonakloni što se izgleda tiče te je "pokupila" najbolje od mame i tate. Komentar joj je ostavila i slavna majka. "Ljepotica", napisala je Melanie Griffith.

Sestra glumice Dakote Johnson krenula je drugačijim putem što se karijere tiče te je umjesto glume odabrala manekenstvo.

Stella je inače najmlađe dijete slavne glumice, koja je s njezinim ocem ostala u sjajnim odnosima. Melanie i Antonio često su u javnosti pričali kako će zauvijek biti obitelj te i dalje razgovaraju na dnevnoj bazi.

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!