Nosila titulu najljepše

U sjajnoj je formi i u 64. godini, ali, nažalost, jedna druga tema je glavna kad je ona u pitanju

Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Galerija

Melanie Griffith fotografi su snimili u opuštenoj šetnji Beverly Hillsom, a i ovog je puta glavna tema njezino lice koje je podvrgnula brojnim estetskim operacijama.

Holivudska glumica Melanie Griffith u kolovozu je proslavila 63. rođendan i može se pohvaliti sjajnom tjelesnom formom koju održava između ostalog dugim šetnjama i trčanjem, tijekom čega ju nerijetko snime paparazzi.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

No ono što zapravo prvo upada u oči jest glumičino lice, a razlog tome prvenstveno su brojne plastične operacije kojima se podvrgla sa željom da što duže ostane mlađa, ali i sama zbog toga danas žali.

Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sra*a koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie u jednom od intervjua.

No unatoč tome priznaje da se sjajno osjeća jer djeca su joj odrasla, s bivšim je suprugom u sjajnim odnosima i, kako kaže, ispred nje su brojne mogućnosti. S Antonijem Banderasom razvela se 2015. godine nakon gotovo 20 godina braka, a prethodno je bila udana i za Dona Johnsona te Stevena Baurea.

Melanie je nedavno pozirala odjevena samo u donje rublje, i to kako bi se pridružila akciji prikupljanja novca u mjesecu borbe protiv raka dojke, čime je privukla veliku pažnju javnosti i medija. Inače se i sama prije dvije godine suočila sa strašnom bolešću. Liječnici su joj iz nosa operacijom uklonili nakupinu malignih stanica, a Melanie je onda govorila kako je prošla kroz strašan zahvat.

"Stravično je kada shvatite da vam karijera ovisi o izgledu lica, no onda sam shvatila da samo moram staviti flaster i da će sve biti u redu. Samo sam izgledala smiješno", izjavila je tada.  

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene