Divili joj se

Krasila ju je titula jedne od najljepših žena, ali danas je njezino lice tužan podsjetnik na brojne estetske zahvate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Griffith paparazzi su uhvatili u šetnji prilikom čega je pokazala lice bez šminke koje je puno puta korigirala estetskim zahvatima.

Holivudska glumica Melanie Griffith snimljena je u ležernoj šetnji Los Angelesom odjevena u crnu kombinaciju u kojoj je naglasila svoju vitku građu u 64. godini života, ali nažalost ono što najviše upada u oči kod je ipak njezino unakaženo lice.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

Melanie je svojevremeno slovila kao jedna od najljepših glumica Hollywooda i svojom je ljepotom osvajala neke od najpoželjnijih muškaraca i svi su joj se divili, no kako su godine odmicale ona je htjela izgledati jednako mlado pa je odlazila na mnogobrojne estetske zahvate, zbog čega danas otvoreno žali.

Njihov rezultat danas je i više nego vidljiv, a mnogi smatraju kako je njima zapravo uništila lijepo lice, umjesto da je odlučila dostojanstveno stariti bez odlazaka pod nož.

Melanie je glumačku karijeru započela 70-ih godina s hvaljenim ulogama i suradnjama s Arthurom Pennom i Paulom Newmanom, a time je krenula stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren. Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson koju je dobila s Donom Johnsonom.

Glumica iza sebe ima četiri braka, a za Dona se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i američko-kubanski glumcem Stevenom Baureom te s Antonijem Banderasom

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene