vole se 16 godina

Već odavno je objasnila zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti s poznatim suprugom, a evo i zašto je sada napravila iznimku

María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Instagram) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) +0 Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Galerija

Supruga Rafaela Nadala rijetko se s njim pojavljuje u javnosti, no ovoga je puta napravila iznimku zbog velike obljetnice koju su skupa proslavili.

Maria Francisca Perello (33) supruga je jednog od najboljih tenisača svijeta, Rafaela Nadala, no s njim se rijetko pojavljuje u javnosti. Ipak, par je napravio iznimku kako bi zajedno proslavili 10. obljetnicu od osnutka fondacije Rafa Nadal u Španjolskoj, a u Madridu su skupa stali pred fotografe.

Pogledaj i ovo Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Poseban par Njihova ljubav traje već 17 godina, ali tajnovita ljepotica ne voli se pojavljivati uz slavnog sportaša, kaže da za to ima dobar razlog

Elegantno izdanje lijepog para plijenilo je pažnju okupljenih, a njihovi osmijesi govorili su puno više od riječi. 35-godišnji Nadal i odabranica njegova srca vjenčali su se pretprošle godine nakon 14 godina veze, a iako je ona prva s kojom proslavi svaku svoju pobjedu, ona vješto izbjegava svjetla reflektora.

Maria Francisca Perello, poznatija kao Xisca, radi u osiguranju i diplomirala je poduzetništvo, a usto je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promovira osobnu i društvenu integraciju i razvoj djece i mladih kroz sport u Španjolskoj i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s tenisačem 2005., no poznavali su se mnogo godina ranije.

Svoje su zaruke objavili u siječnju 2019., a vjenčali su se u listopadu iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, gdje se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie.

Xisca je u jednom od rijetkih intervjua objasnila zašto je odlučila ne dolaziti na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istaknula je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htjela poremetiti koncentraciju prateći ga svugdje. "Treba svoj prostor kada se natječe i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svugdje, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali", zaključila je.

Nadal je inače nedavno istaknuo kako može zamisliti sebe u ulozi oca, no on i supruga čekaju da završi tenisku karijeru kako bi se u potpunosti mogao posvetiti obitelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene